5 hriechov proti kráse

03.01.2013 18:14

 

 

 

1. Nepravidelné čistenie pleti

Nechce sa ti každé ráno a večer čistiř si pleť? Veľká chyba! Tvoja pleť sa ti za to odvďačí v podobe akné, Zápalov očných spojiviek a vypadávaní mihalníc. Pleť čisti pleťovou vodou, tonizačnou vodou, tonizačnou vodou, peelingovými a vyživujúcimi maskami!

https://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR-4IcLKO88he4fTK_nXzWfgauyzS26qYpao1G73CoBR4krB-PVRA

 

2. Dehydratácia tela

Dehydratácia je najším častým problémom. Vypiť by si mala denne 2-3 litre čistej vody, vyhýbaj sa sladkým malinovkám, džúsom a energetickým nápojom. Ak býva tvoja pleť často dehydratovaná, prejavý sa to v podobe vypadávania vlasov, prasajúcej a suchej pokožky, prípadne sa možu vytvoriť aj rozne zápaly.

https://img.cas.sk/img/8/article/387366_pitny-rezim-voda-pitie-flasa.jpg

 

3.Žiaden šport

Kedže chceš byť krásna a sexi, musíš sa hýbať! Vďaka športu bude tvoje telo pevnejšie, pružnejšie a zdravšie. Vyskúšaj plávanie, behanie, bicyklovanie, volejbal alebo basketbal.

 

 

4.Málo spánku

Jedna párty strieda druhú, potom príde dlhý školský týždeň a ty sa nemáš kedy poriadne vyspať. Tvoj spánok by mal trvať aspoň osem hodín.Nedostaok spánku sposobuje že tvoje telo posobí unavene a nezdravo!

https://www.bedekerzdravia.sk/Image/5_2008/dieta_s_mackom.jpg

 

5.Cigarety a alkohol

To sú najhoršie prehrešky proti kráse! Fajčenie a pitie alkoholu najviac škodia tvojmu telua prejavuje sa to vlastne na celom organizme!

https://www.kysuce.sk/images/content/alkohol-2.jpg