♥ Dokonalé vlasy ♥

30.12.2012 10:24

 

Dokonale rovné vlasy? Žiadny problém. Už žiadna slama a nevzhľadné vlny! Teraz je to jednoduchšie vďaka silikónovému spreju na vlasy! Žiadne bohapusté reči, ale skutočnosť, ktorá milo prekvapí.

Vlasy si robia, čo nemajú

Máte neustály problém s vlasmi, s tým ako sa vám vlnia a ako nerobia, čo majú? Stáva sa pravidlom, že vo chvíli, kedy majú byť rovné, pripomínajú skôr pokrčený papier alebo nevzhľadný chemlon? Závidíte "bezchybným" kráskam z televíznej obrazovky ich sexy hrivu?

Nebojte sa, ony majú rovnaký problém ako vy. Ich výhoda je jednoduchá, majú svojho osobného kaderníka, ktorý má všetko potrebné "náčinie" na dokonalú úpravu vlasov. Myslieť si, že tieto " dokonalé" slečny z obálok módnych časopisov si upravujú vlasy samy, je nanajvýš naivné. Len málokedy sú vidieť v "homemade" účese.
Kaderníci poznajú zázračný prípravok, ktorým je silikónový sprej na vlasy. Na prvý pohľad to môže znieť divne. Keď sa povie silikón, tak si predstavíme najskôr vypchávku. Pri vlasoch by to bolo trochu čudné. "Push-up" efekt tu ale naozaj nečakajte. Viete si predstaviť, že by ste mali vlasy nafúknuté ako balón? Ja nie.

Dokonale rovné vlasy

Takže späť do reality z ríše domnienok a fantázie. Silikónový sprej na vlasy má jediný cieľ! A to, aby vaše vlasy boli dokonale rovné. Jeho zloženie je tomu prispôsobené. Po nastriekaní tohoto spreja na vlhké vlasy by sa vám nemali samovoľne vlniť. Jeho účinok naviac zvyšuje použitie tepla.

Ako to teda funguje? Vlasy si umyjete ako vždy, len s tým rozdielom, že v konečnej fázi, kedy ich hodláte sušiť alebo nechať uschnúť "na vzduchu", do nich nastriekate silikónovú zmes. Vlasy potom môžete nechať uschnúť alebo ich vyfénovať. Ako som už raz spomínala, teplom sa účinok spreja zvyšuje. To isté platí o vlasovej žehličke. Teplo, ktoré žehlička vydáva, zvýši účinok silikónovej formuly, ktorá naviac vlasy zároveň chráni pred prílišným prehriatim.